ГоловнаМій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.2024, 20:02

Олексіївський ліцей Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області

*ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ САЙТІ!*ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ САЙТІ!*ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ САЙТІ!*
Меню сайту
ІНФОРМЕР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Розділи
Мої файли [676]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог файлів

Головна » Файли » Мої файли

Наказ №87 від 02 вересня 2013 року
21.11.2013, 14:09

                           

           Краснокутська  районна  рада  Харківської  області

          Олексіївська  загальноосвітня  школа  І – ІІІ  ступенів

                                             НАКАЗ

                                        с.Олексіївка

 від   02 вересня  2013  року                                                     №  87

Про  організацію   харчування

 учнів  1-11 класів 

 в  2013 / 2014  навчальному  році

  

     На виконання законів України « Про охорону дитинства», « Про освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 № 1591 « Про затвердження  норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», спільного наказу Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров'я  України від 01.06.2005 № 242/329 « Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», з метою забезпечення повноцінного раціонального харчування, запобігання харчових отруєнь та виконання санітарно- гігієнічних правил і норм

       

НАКАЗУЮ:

1. Організувати   харчування  учнів 1 – 11  класів. 

2. Затвердити документацію, необхідну для правильної та безперебійної  роботи їдальні закладу (додається).

3. Призначити  відповідальним за організацію харчування учнів у школі заступника директора з виховної роботи Велентій С.В.

4. Відповідальному за організацію харчування  Велентій С.В.:

4.1. Здійснювати контроль за дотриманням учнями правил особистої гігієни та вживанням гарячих страв учнями, санітарно- гігієнічним станом харчоблоку, дотримання режиму і графіку харчування дітей, чергування педагогічних працівників у шкільній їдальні.

                                                                                          Постійно

4.2.Проводити роз'яснювальну роботу серед учнів та батьків для пропаганди  гігієнічних основ харчування, залучаючи до цієї роботи медичних працівників, класних керівників.

                                                                                    Протягом навчального року

4.3. Інформувати  батьків  про  організацію харчування дітей  у  школі,  проводити  обговорення  на  батьківських зборах питань, пов`язаних  з  організацією  харчування

                                                                                   Протягом  навчального  року

4.4. Організувати  роботу (лекції, семінари, вікторини, дні  здоров»я)  із формування навичок та  культури  здорового  харчування, етики прийому  їжі, профілактики  харчових  отруєнь та  інфекційних  захворювань)

                                                                                    Протягом навчального року

5.Кухарю Москвяк  Світлані  Володимирівні:

5.1. Спільно з медичною  сестрою  та  черговим  адміністратором  виконувати правильність  закладки  продуктів.

                                                                                                         Постійно

5.2 Суворо  дотримуватися  рецептури,  технології приготування їжі  та  видачі  страв.

                                                                                                         Постійно

5.3. Забезпечити  харчування  учнів  школи  відповідно  до фізіологічно  обгрунтованого  режиму дня.

                                                                                                   Постійно

5.4. Проводити  інструктажі  на  робочих  місцях  з  працівниками  їдальні  з  техніки  безпеки  під  час  роботи  з  електрообладнанням,  ріжучими  інструментами  та  технології  приготування  страв.

                                                                                                             Постійно

5.5.  Здійснювати  контроль  за  виконанням  санітарно-гігієнічних  вимог  на  харчоблоці.

                                                                                                        Постійно

6.Призначити   відповідальним  за  прийняття, зберігання  та  видачу  продуктів  харчування  відповідно  до  вимог   санітарного  законодавства завгоспа Охматенко Н.О.

7. Завгоспу Охматенко Н.О.

7.1. При замовленні  продуктів  харчування  дотримуватися  розподілу  продуктового  набору  за  основними  видами  продуктів  відповідно  до  вимог  чинного  законодавства.

7.2. Надсилати  щомісячне  попереднє  замовлення  на  продукти  харчування  до  постачальників  продуктів  харчування  та  продовольчої сировини відповідо до примірного двотижневого меню.

7.3. Контролювати умови доставки продуктів харчування та  продуктової сировини до навчального  закладу.

7.4. Здійснювати облік продуктів харчувая та продовольчої сировини у книзі складського обліку, суворо дотримуватися умов зберігання та термінів реалізації продуктів харчування та продовольчої сировини.

8.  Контроль  за  виконанням   даного  наказу  залишаю  за  собою

 

          В.о. директора   школи:                       А.В. Желновач

 

З  наказом  ознайомлені:               

 Н.О. Охматенко

    Класні  керівники:                 

Івахненко О.М

Доценко  Т.В.

Грибенюк  О.О.

Білик  Л.І.

Василенко  Л.В.                                  

Драна Т.Г                                    

Квятковська Л.О.

Торяник Т.А.

Гробова Н.В.

Дерій В.Л.

Луценко І.Ю.

Категорія: Мої файли | Додав: School
Переглядів: 551 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Годинник
ПОШУК
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Національна дитяча гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Відділ освіти Краснокутської районної державної адміністрації

Краснокутська селищна рада


Copyright MyCorp © 2024