ГоловнаМій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 27.06.2025, 02:45

Олексіївський ліцей Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області

*ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ САЙТІ!*ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ САЙТІ!*ВІТАЄМО ВАС НА НАШОМУ САЙТІ!*
Меню сайту
ІНФОРМЕР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 87
Розділи
Мої файли [676]
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

Каталог файлів

Головна » Файли » Мої файли

НАКАЗ №22 від 02 лютого 2016 року
09.03.2016, 16:03

Краснокутська  районна  рада  Харківської  області

Олексіївська  загальноосвітня  школа  І – ІІІ  ступенів

НАКАЗ

с.Олексіївка

 

від 02 лютого 2016 року                                                                      № 22

 

Про організацію харчування   

учнів школи   у 2016 році

 

Відповідно до Закону України «Про державний бюджет України на 2016 рік», статті 25 Закону України «Про освіту», статей 21, 22 Закону України «Про загальну середню освіту», статті 35 Закону України «Про дошкільну освіту», статті 5 Закону України «Про охорону дитинства», статей 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання постанов Кабінету Міністрів України від 19 червня 2002 року     № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах» (зі змінами), від 22 листопада                 2004 року № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» (зі змінами), Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах, затвердженого спільним наказом Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України від 01 червня 2005 року № 242/329, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005 року за                 № 661/10941, Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 17 квітня 2006 року № 298/227, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 05 травня 2006 року за № 523/12397, та розпорядження Краснокутської районної державної адміністрації від 16.01.2016 № 20 «Про встановлення вартості харчування вихованців Каплунівського навчально-виховного комплексу та учнів загальноосвітніх навчальних закладів Краснокутського району Харківської області на 2016 рік», зареєстрованого в Краснокутському районному управлінні юстиції Харківської області 22 січня 2016 року за №2/155,  наказу відділу освіти від 01.02.2016 № 30  «Про організацію харчування вихованців та учнів навчальних закладів Краснокутського райому У 2016 році»,  з метою забезпечення повноцінного раціонального харчування, запобігання харчових отруєнь та виконання санітарно-гігієнічних правил і норм, керуючись статтею 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»

 

НАКАЗУЮ:

1. Організувати в 2016 році:

1.1. У  закладі  безкоштовне одноразове гаряче харчування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та учнів 1-4 класів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» на один день одного учня за кошти районного бюджету в розмірі 9 грн. 50 коп(дев’ять грн. 50 коп.);

1.2.Організувати повноцінне, якісне і безпечне харчування учнів 1-11 класів , які не підлягають під пільгові категорії,  в розрахунку вартості одного дітодня в розмірі 9 грн. 50 грн.  за кошти батьків.

2. Призначити  відповідальним за організацію харчування учнів у школі заступника директора з виховної роботи Велентій С.В.

3. Відповідальному за організацію харчування  Велентій С.В.:

3.1. Здійснювати контроль за дотриманням учнями правил особистої гігієни та вживанням гарячих страв учнями, санітарно- гігієнічним станом харчоблоку.

                                                                                                             Постійно

3.2.Проводити роз'яснювальну роботу серед учнів та батьків для пропаганди  гігієнічних основ харчування, залучаючи до цієї роботи медичних працівників, класних керівників.

                                                                                               Протягом   року

3.3. Інформувати  батьків  про  організацію харчування дітей  у  школі,  проводити  обговорення  на  батьківських зборах питань, пов`язаних  з  організацією  харчування

                                                                                                Протягом   року

3.4. Організувати  роботу (лекції, семінари, вікторини, дні  здоров»я)  із формування навичок та  культури  здорового  харчування,  етики прийому  їжі, профілактики  харчових  отруєнь та  інфекційних  захворювань)

                                                                                               Протягом  року

3.5.. Контролювати режим і графік прийому їжі дітьми, чергування педагогічних працівників в їдальні  за окремим графіком.

                                                                                                            Постійно

 

4. Кухарю Гусак Катерині Олександривні:

4.1. Спільно з   комірником  школи  виконувати  правильність  закладки  продуктів.

                                                                                                            Постійно

4.2 Суворо  дотримуватися  рецептури,  технології приготування їжі  та  видачі  страв.

                                                                                                                                                            

                                                                                                          Постійно

4.3. Забезпечити  харчування  учнів  школи  відповідно  до фізіологічно  обгрунтованого  режиму дня.

                                                                                                            Постійно

5.Призначити   відповідальним  за  прийняття, зберігання  та  видачу  продуктів  харчування  відповідно  до  вимог   санітарного  законодавства комірника  Охматенко Н.О.

6. Комірнику   Охматенко Н.О.:

6.1. При замовленні  продуктів  харчування  дотримуватися  розподілу  продуктового  набору  за  основними  видами  продуктів  відповідно  до  вимог  чинного  законодавства.

                                                                                                            Постійно

6.2. Надсилати  щомісячне  попереднє  замовлення  на  продукти  харчування  до  постачальників  продуктів  харчування  та  продовольчої сировини відповідо до примірного двотижневого меню.

6.3. Контролювати умови доставки продуктів харчування та  продуктової сировини до навчального  закладу.

6.4. Здійснювати облік продуктів харчувая та продовольчої сировини у книзі складського обліку, суворо дотримуватися умов зберігання та термінів реалізації продуктів харчування та продовольчої сировини.

6.5.  Здійснювати  контроль  за  виконанням  санітарно-гігієнічних  вимог  на  харчоблоці.

                                                                                                             Постійно

6.6.  Щомісячно надсилати  звіт про учнів, що харчуються безоплатно, до централізованої бухгалтерії відділу освіти райдержадміністрації.

                                                               До 5 числа місяця, що йде за  звітним

7. Класним керівникам:

7.1. Здійснювати аналіз контингенту учнів навчального закладу щодо виявлення дітей, яким необхідне безкоштовне харчування.

                                                                                                                     Постійно     

 

 7.2. Інформувати батьків про організацію харчування дітей у навчальному закладі.

                                                                                                            Постійно

7.3. Проводити роз’яснювальну роботу з батьками щодо необхідності гарячого харчування для учнів 5-11 класів та здійснювати харчування  учнів 5-11 класів за кошти батьків.

                                                                                                            Постійно

7.4. Здійснювати постійний контроль за додержанням дітьми правил особистої гігієни та вживанням страв.

                                                                                                 Постійно                                                                                                                                                   

8. ЗДНВР –Однороб І.І.:

8.1. Проводити  інструктажі  на  робочих  місцях  з  працівниками  їдальні  з  техніки  безпеки  під  час  роботи  з  електрообладнанням,  ріжучими  інструментами  та  технології  приготування  страв.

                                                                                                             Постійно

9. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

Директор школи:                                           А.В.Желновач                                     

 

 

З  наказом  ознайомлені:  

Однороб І.І.

Велентій С.В.            

Охматенко Н.О.

Гусак К.О.           

Івахненко О.М

Доценко  Т.В.

Грибенюк  О.О.

Білик  Л.І.

Василенко  Л.В.                                  

Стрілець В.І.                                    

Квятковська Л.О.

Торяник Т.А.

Драна Т.г.

Дерій В.Л.

Сербіна В.А.

Категорія: Мої файли | Додав: School
Переглядів: 465 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Годинник
ПОШУК
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Національна дитяча гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Відділ освіти Краснокутської районної державної адміністрації

Краснокутська селищна рада


Copyright MyCorp © 2025